Dienst

scheepvaartbegeleiding

scheepvaartbegeleiding

Van Beest Maritiem neemt de zorg voor scheepvaartbegeleiding volledig uit handen. Wij zorgen voor de volledige veiligheid van het scheepvaartverkeer. Onze medewerkers zijn in staat verkeersmaatregelen efficiënt en effectief uit te voeren en zijn in bezit van alle nodige certificaten van het NNVO. Deze professionals zijn ervaren in het verzorgen van uw veiligheid. 

Scheepvaartbegeleiding is bijvoorbeeld nodig bij het herstel aan bruggen, baggerwerken, duikwerken, onderzoek naar explosieven, aanleg- of onderhoud van infrastructurele werken, stremming van vaarwegen of waterevenementen. Bij alle werkzaamheden die gevaar of hinder kunnen veroorzaken voor de scheepvaart is scheepvaartbegeleiding noodzakelijk. 

Van Beest Maritiem voert de scheepvaartbegeleiding zelf uit, hiervoor gebruiken wij onze patrouilleboot Haaften. Wanneer u met Van Beest Maritiem samenwerkt, werkt u ook echt met ons samen. Onze patrouilleboot voldoet aan alle nieuwe eisen die Rijkswaterstaat stelt aan vaartuigen die voor scheepvaartbegeleiding ingezet worden.